Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/a/i/aikaihana_pigmentointi_2_2_2.jpg

Herää hehkeänä joka aamu! Diilillä saat kestopigmentoinnin Aika ihanassa ja helpotat kauneusrutiinejasi huomattavasti huippuedulliseen hintaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/l/a/laperla_kalapedikyyri_2_1_1_1.jpg

Jalat pehmeiksi hauskalla tavalla! Kutkuttava kalapedikyyri on vuosisatoja vanha luonnollinen hoitokeino, jossa hampaattomat kalat näykkivät kuollutta solukkoa jalkojen iholta. Lisäksi saat täydellisen jalkahoidon ihanalla hieronnalla tyylikkäästä Kauneushoitola La Perlasta.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/f/af-systems_tietokoneen_perushuolto2.jpg

Mikäli koneesi jumittaa ja hidastelee, kaatuilee itsestään tai muuten vain temppuilee, löysit juuri pelastuksesi! Tällä diilillä hoidat kuntoon tarpeidesi mukaan yhden tai kaksi konetta, myös MacBookit.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/s/astrologia_maija_lehtonen_tulkinta.jpg

Kiinnostaisiko sinua tietää, mitä astrologinen Tähtikarttasi kertoo luonteestasi, elämän haasteistasi, menneistä ja tulevista elämän suuntauksista? Tällä diilillä tutustut itseesi uudella tavalla ja saat uudenlaista näkökulmaa asioihin.
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/o/kosmo_manikyyri.jpg

Kuuma kesä, kuumat kynnet! Diiliasiakkaana pidät kätesi kauneudesta huolta edullisesti jatkossakin, sillä tällä diilillä saat seuraavasta käynnistä 30% alennuksen.
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/i/viking_line_tallinna_1_1_1_1.jpg

Päivä Tallinnassa ja yö laivassa, shoppailua lukuisissa liikkeissä ja veden kielelle nostattavia aterioita viihtyisissä ravintoloissa ja kuppiloissa. Tässä hyvä alku lomalle!
http://facediili.fi/media/catalog/product/i/t/itiksen_jalkahoito.jpg

Kuivat ja arkiseen aherrukseen väsyneet jalat? Halkeileva lakkaus ja surullisen hoitamattomat varpaat? Tällä diilillä saat itsellesi ihanan hemmottelutuokion ja samalla jalkasi kauniiksi kesän rientoja varten.
http://facediili.fi/media/catalog/product/w/i/with_love_kuumavahaus.jpg

Karvatonta kauneutta kesätyylin kruunuksi! Hanki tämä diili ja nauti sileästä ihosta pitkään!
http://facediili.fi/media/catalog/product/f/a/facediili_amsterdam.jpg

Mielenkiintoinen Amsterdam tarjoaa vuodesta toiseen jokaiselle jotakin. Klassinen kaupunkikohde viihdyttää, hämmästyttää ja jakaa mielipiteitä. Tällä diilillä pääset tutustumaan kaupunkiin kahden yön ajaksi!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_10157365_1_2_1.jpg

Tervetuloa viettämään upea ja erilainen päivä purjehtien - purjehdi itse tai nauti matkasta kabiinissa päivää viettäen. Kokoa mieleisesi porukka ja lähtekään tutustumaan purjehduksen saloihin!
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/e/revolution_hair_hiustenleikkuu_2_1.jpg

Kaksihaaraiset kuriin, hiusmalli ajan tasalle ja kulmakarvat kuosiin - kaikki yhdellä kertaa! Tähän diiliin kuuluu niin hiustenleikkuu ja päänahanhieronta kuin myös kulmakarvojen muotoilu ja värjäys. Pienellä lisähinnalla saat myös kiiltävän värin hiuksiisi!
http://facediili.fi/media/catalog/product/f/i/fitness24seven_helsinki_2_1_1_1_1_3_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/6/7/67127_426602090732283_1574304413_n_2_1_1_1_1_3_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/f/i/fitness24seven_mies_2_1_1_1_1_3_1.jpg

Viime hetken tilaisuus! Tällä diilillä treenaat Fitness24sevenissä vuoden päivät.