Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/a/k/aktivo_hierontakymppi_klassinen_hieronta_espoo.jpg

Rentoudu miltä ja kehoa hemmottelevan hieronnan parissa ja nauti arjen kiireen keskellä osaavissa käsissä. Lihasjumit sulavat pois kuin itsestään.
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/s/estemed_aha-hedelmahappohoito_ryppyjen_taytto_1.jpg

Tekevätkö iän mukanaan tuomat rypyt ja uurteet sinusta väsyneen näköisen? Onko ihosi epäpuhtaan samea ja helposti rasvoittuva? AHA-hedelmähappohoito kirkastaa ja puhdistaa ihoa ja tekee siitä energisemmän näköisen. Lisäksi diili sisältää joko nasolabiaalien tai sibeliusryppyjen täytön, joten hoidon jälkeen ilmeesi on huomattavasti nuorekkaampi ja pirteämpi!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/i/tie_terveyteen_akupunktio_helsinki_1.jpg

Päänsärkyä, selkäkipuja, stressiä? Luonnollinen akupunktio lievittää tehokkaasti kipuja ja rentouttaa tehokkaasti. Monet ovat löytäneet siitä helpotuksen esimerkiksi migreeniin, pahoinvointiin ja jopa ylipainoon.
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/x/excel_pic_1_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/s/k/skillsology_excel_kurssi.jpg

Tuntuuko laskentatulukkojen luominen ja käyttö liian työläältä? Kaipaatko vinkkejä oikopolkuihin ja tietoa eri tavoista käyttää Exceliä? Tällä kurssilla opit käyttämään Exceliä tehokkaasti ja vaivatta. Loppukokeen läpäistyäsi saat myös todistuksen kurssin suorittamisesta - hyvä lisä muun muassa ansioluetteloon.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/l/albin_hampaidenvalkaisu_laservalkaisu_1.jpg

Hampaiden väri muuttuu iän myötä ja myös elämäntavat näkyvät hymyssä: hampaiden pahimmat värjääjät ovat tee, kahvi, punaviini ja tupakka. Valkaise hymysi säihkyväksi edulliseen diilihintaan!
http://facediili.fi/media/catalog/product/n/i/nimue_center_ultraaanipuhdistus_mesoterapia_aromahieronta_1.jpg

Kasvot puhtaaksi ja hehkumaan! Tämä kasvojen kauneuden tehodiili virkistää kasvot jättäen ne elinvoimaisiksi ja vastustuskykyisiksi.
http://facediili.fi/media/catalog/product/n/a/natalija_forsberg_trading_valinnainen_kasvohoito_1_1.jpg

Kuulas iho - kaunis iho! Hemmottele itseäsi kasvohoidolla, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.