Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_intensiivistartti_2_1_1_1_1_2.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_intensiivistarttikurssi_1_1_1_1_2.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_tankotanssi_pole_dancing_2_1_1_1_2.jpg

Kiinteytä kehoasi ja paranna lihaskuntoasi suositulla tankotanssilla. Nyt pääset kokeilemaan hauskaa tapaa kohottaa kuntoa ja lisätä lihasvoimaa. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tankotanssista.
http://facediili.fi/media/catalog/product/o/m/ompelimo_farsamor_lahjakortti_loka2014.jpg

Lyhennystä tai kavennusta lahkeeseen tai uusi vetoketju talvitakkiin! Tuo vaatteesi tai kodintekstiilisi ammattilaisen käsittelyyn, ja saat niistä juuri sopivat!
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_tankotanssi_pole_dancing_2_1_1_1_1.jpg

Tutustu tankotanssin tekniikkapuoleen ja kohota kuntoasi hauskalla tavalla. Kurssi sopii hyvin jatkoksi esimerkiksi intensiivistartti-kurssin käyneille ja kurssilla edetään osallistujien toiveiden mukaisesti.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/a/salon_elery_kuivakuppaus_1_1_1.jpg

Kuppaus on Kiinasta kotoisin oleva kansanparannusperinne, joka perustuu ajatukseen kehon neljästä perusnesteestä. Toisinaan näiden nesteiden suhde joutuu epätasapainoon, mikä näkyy ja tuntuu kehossa erilaisina oireina. Kuivakuppaus eli imukuppihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja palauttaa tehokkaasti kehon nestetasapainon kohdilleen ilman verenvuodatusta.
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/l/eldec_kynttelikko.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/e/l/eldec_kynttelikko_lasikuvut.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/e/l/eldec_kynttelikk__lampokynttila_varit_1.jpg

Pimeitä syysiltoja on mukavaa valaista kotoisalla kynttilänvalolla. Kaunis kattokynttelikkö sopii sisustuksen kruunuksi sellaisenaan tai valaistuna, vuoden ympäri siis. Kynttelikön tyyliä on helppo vaihtaa erilaisin kynttilöin, joten se sopii monenlaiseen tilaan ja tilanteeseen. Viimeistele tilasi tyylillä edullisesti.
http://facediili.fi/media/catalog/product/m/o/modern_junit_hiukset_varjays_hiushoito.jpg

Kuivat, elottomat hiukset ja haalistunut hiusväri? Nyt saat hiukset kerralla kuntoon, sillä tämä diili sisältää hiuksia hellivän hiushoidon ja lisäksi hiuksistasi leikataan huonot latvat pois ja hiuksesi värjätään säihkyviksi ja eloisiksi.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shaman_inge_aromahieronta.jpg

Tule kokeilemaan ihanaa aromahierontaa, joka tehdään lumoavan tuoksuisia eteerisiä öljyjä käyttäen. Koko vartaloa hemmotteleva aromahieronta avaa jumit ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin!
http://facediili.fi/media/catalog/product/i/t/itiksen_jalkahoito_lakkaus_2.jpg

Kuivat ja arkiseen aherrukseen väsyneet jalat? Halkeileva lakkaus ja surullisen hoitamattomat varpaat? Tällä diilillä saat itsellesi ihanan hemmottelutuokion ja samalla jalkasi kauniiksi. Kyllä kelpaa hoidetuilla jaloilla tepastella!
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/e/hetkia_mindfulness-kurssi.jpg

Nykymaailman hektisyydessä olo voi toisinaan tuntua kaaottiselta. Tule pysähtymään, tutustumaan ja ihastumaan sinulle ehkä täysin uuteen stressinhallintatapaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/-/a-lehdet_kauneus_terveys1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/a/-/a-lehdet_kauneus_terveys.jpg

Kauneus & Terveys on hyödyllinen ja virkistävä hyvinvoinnin erikoislehti juuri sinulle, suomalainen nainen. Tästä hyvän olon hyötylehdestä saat rahanarvoisia vinkkejä ja kannustusta itsesi hoitamiseen. Lisäetuna saat ihastuttavan Lumene-tuotepaketin!