Tervetuloa Facediiliin!

http://facediili.fi/media/catalog/product/f/i/filmtown_2_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/f/i/filmtown_ii_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/f/i/filmtown_iii_1.jpg

Kaikki pitävät hyvistä elokuvista! FilmTown on valtakunnan valtavin viihdetalo, josta löydät eeppistä seikkailua, raastavaa romantiikkaa, tiukkaa toimintaa ja makeimmat koko perheen elokuvat.
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/t/utk1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/d/u/du5tk801_500x334_tilaajalahja.jpg

Unelmien Talo&Koti - Ihania koteja ja iloista mieltä!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_120568249.jpg

Rentouttava, kuumilla kivillä tehtävä Jokikivi-hoito ja kokonaisvaltaisesti tasapainottava Trager-hoito ovat erinomaisia stressin ja kiireen pysäyttäjiä sekä rentouttavia hoitomuotoja. Tällä diilillä saat valita kahdesta hoidosta itsellesi mieluisamman ja nauttia lisäksi hellivästä kasvohoidosta.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/s/astrologia_maija_lehtonen_tulkinta_1_1.jpg

Uusi vuosi, uudet kujeet! Kiinnostaisiko sinua tietää, mitä tähdet lupaavat sinulle alkaneelle vuodelle? Astrologisen Tähtikarttasi avulla saat tietoa luonteestasi, elämän haasteistasi, menneistä ja tulevista elämän suuntauksista. Tällä diilillä tutustut itseesi uudella tavalla ja saat uudenlaista näkökulmaa asioihin.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_136209296.jpg

Kun autosi kunto ja ulkonäkö ovat sinulle tärkeitä, on AutoSpa S&O palveluksessasi.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/o/solarium_1_1_2.jpg

Kaunista hehkua iholle! Solarium on tehokas ja helppo keino saada hieman väriä pintaan, kun haluat hehkua talven kalpeaan ihoon.
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/u/kuumakivihieronta_elegia_3_2.jpg

Tule kokeilemaan rentouttavaa kuumakivihierontaa Fredan toimipisteeseen Helsingin keskustaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_76169044.jpg

Onko ratsastusharrastuksesi hiipunut vuosien saatossa, mutta kiinnostus lajiin vielä elää? Verestä vanhoja muistoja edulliseen diilihintaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/o/f/offerium_500x334_sealife_1_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/o/f/offerium_500x334_sealife_2_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/o/f/offerium_500x334_sealife_3_1.jpg

Tällä diilillä pääset mukaan Linnanmäellä sijaitsevan merimaailma SEA LIFEn tarunomaiseen maailmaan, joka tarjoaa monia kutkuttavia yllätyksiä ja mielenkiintoista tietoa maailman merien asukeista.
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/tommi_raitio_hieronta_helsinki_1_1.jpg

Jos olo on nuutunut ja lihakset ovat jumissa, on tämä diili kuin tehty sinulle!
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/a/valentine_nails_rakennekynnet_koristelu_1.jpg

Hae itsellesi rakennekynnet valintasi mukaan joko akryylistä tai geelistä tehtynä! Lisäksi diili sisältää neljän kynnen koristelun valintasi mukaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/a/kauneusasema_lhe-valoimpulssihoito2_1.jpg

Sileä ja karvaton iho vaivatta! Kokeile markkinoiden tehokkainta LHE-valoimpulssihoitoa, joka antaa pysyviä tuloksia!
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/n/annelijalava_bio_maitohappohoito_1_1.jpg

BiON-maitohappokuorinta on hellävarainen ihoa uudistava kuorintamenetelmä kasvojen iholle. Nyt pääset eroon kuolleesta ihosolukosta, harmaasta, elottomasta ihosta ja saat helpotusta myös aknearpiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/p/apu1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/d/u/du5ap200_lahja_500x334.jpg

Apu - parhaat jutut joka viikko! Apu on ajankohtainen, viihdyttävä ja hyödyllinen viikkolehti, joka tarttuu puheenaiheisiin ja luo niitä itse.
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/a/valentine_nails_miesten_hiustenleikkaus_helsinki_2.jpg

Hiukset kasvavat nopeaa tahtia ja lyhyissä hiuksissa se näkyy vieläkin paremmin. Tällä diilillä saat kaksi hiustenleikkauskertaa, joilla pidät kuontalosi huoliteltuna pitkään.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_116279278.jpg

Säännöllinen autohuolto lisää ajoturvallisuutta. Kun auto on huollettu, on sillä myös mukavampi ajella!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/t/studio_glamour_itis_geelikynnet_1.jpg

Glamouria talveen ihastuttavilla geelikynsillä!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_120690070.jpg

Tällä diilillä saat kauniin värin hiuksiisi ja pääset kertaheitolla eroon talvipakkasten kuivattamista latvoista.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_100205036.jpg

Muistuttaako autosi enemmän uskollista työjuhtaa kuin uljasta ratsua? Tällä diilillä loihdit autosi puhtaaksi - sisältä ja ulkoa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/u/sulatautoon.fi_pyyhkijansulat_2_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/s/u/sulatautoon.fi_kstar_fb730_2.jpg

Hyvät pyyhkijänsulat lisäävät ajomukavuutta ja -turvallisuutta antamalla tarkemman näkymän ja lisää reagointiaikaa sateisella säällä. Nyt saat kaksi paria pyyhkijänsulkia edulliseen diilihintaan!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_188209364.jpg

Tällä diilillä mies pääsee parturinpenkkiin huollettavaksi huippuedullisesti!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_50475193.jpg

Kaksihaaraiset kuriin, hiusmalli ajan tasalle ja kulmakarvat kuosiin - kaikki yhdellä kertaa! Tähän diiliin kuuluu hiustenleikkaus, päänahanhieronta sekä kulmakarvojen muotoilu ja värjäys. Pienellä lisähinnalla saat myös kiiltävän värin hiuksiisi!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/u/sulatautoon.fi_pyyhkijansulat_3_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/s/u/sulatautoon.fi_kstar_fb730_1_1.jpg

Hyvät pyyhkijät lisäävät ajomukavuutta ja -turvallisuutta antamalla tarkemman näkymän ja lisää reagointiaikaa sateisella säällä. Tällä diilillä saat yhden parin pyyhkijänsulkia edullisesti.
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/i/ripsipermanentti_kulmien_ja_ripsien_v_rj_ys_1.jpg

Pilkettä silmäkulmaan! Tällä diilillä hoidat ripset ja halutessasi myös kulmat kerralla kuntoon.