Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/r/e/revolution_hair_hiustenleikkuu_2_1.jpg

Kaksihaaraiset kuriin, hiusmalli ajan tasalle ja kulmakarvat kuosiin - kaikki yhdellä kertaa! Tähän diiliin kuuluu niin hiustenleikkuu ja päänahanhieronta kuin myös kulmakarvojen muotoilu ja värjäys. Pienellä lisähinnalla saat myös kiiltävän värin hiuksiisi!
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/i/kino_domino_chaplin_non-stop.jpg

Historian havinaa ja vanhoja klassikoita. Tämä teatterielämys vuosien takaa kannattaa tulla kokemaan kauempaakin. Chaplinin parhaita pätkiä kellon ympäri samalla lipulla!
http://facediili.fi/media/catalog/product/d/o/dollabel2.jpg

Naposteltavaa, siemailtavaa, meikkausta ja tyylinpiristystä sekä shoppailuetuja! Kaikki tämä, hyvää seuraa unohtamatta, varmistaa unohtumattoman illan!.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/u/sunway_turku_pizzat_kahdelle_1_2.jpg

Kerää porukka kasaan ja lähde herkuttelemaan pizzalla! Tällä diilillä kupunsa saa täyteen joko kaksi tai neljä nälkäistä.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/a/salon_ideal_koneellinen_kasvohoito.jpg

Kasvohoito ammattilaisen käsittelyssä ja tarpeidesi mukaan räätälöitynä on kauneudenhoitoa parhaimmillaan. Voit yhdistää kuorivaan kasvohoitoon joko mesoterapian, happihoidon tai voimistavan hoidon.
http://facediili.fi/media/catalog/product/b/e/beauty_sense_jalkahoito.jpg

Kesä on täällä taas ja niin ovat varpaat paljastavat kesäkengätkin! Kysymys kuuluukin: ovatko jalkasi katseenkestävässä kunnossa? Heitä mahdolliset huolet pois nyt, sillä tällä diilillä korjaat asian pikaisesti ja vieläpä edulliseen hintaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/a/saloneleryhoito.jpg

Selluliitti on harmillinen mutta varsin yleinen vaiva. Tehokkaalla ULTRATONE™ -laitteella saat juuri sinulle yksilöityä hoitoa, jolla isket suoraan ongelma-alueisiin! Diilillä saat valitsemasi 3x sarjahoidon huippuedulliseen diilihoitoon.
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/i/viking_line_tallinna_1_1_1.jpg

Päivä Tallinnassa ja yö laivassa, shoppailua lukuisissa liikkeissä ja veden kielelle nostattavia aterioita viihtyisissä ravintoloissa ja kuppiloissa. Tässä hyvä alku lomalle!
http://facediili.fi/media/catalog/product/f/i/fitness24seven_helsinki_2_1_1_1_1_3_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/6/7/67127_426602090732283_1574304413_n_2_1_1_1_1_3_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/f/i/fitness24seven_mies_2_1_1_1_1_3_1.jpg

Vietä aktiivikesä ja aloita treenit Fitness24sevenissä! Tällä diilillä treenaat vuoden päivät.