Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/t/i/tip_top_palvelut_kotisiivous.jpg

Juhlat tulossa ja kodin tai ikkunoiden siisteydessä löytyy toivomisen varaa? Tällä diilillä hoidat siivoushommat helposti ja edullisesti vain muutamalla klikkauksella!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/y/tyojalkinevalm.jpg

Turvallisuus on monesti kiinni pienistä asioista. Diilin hankkimalla teet fiksun ratkaisun ja sijoitat jalkojesi turvallisuuteen!
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/a/valentine_jalkahoito_geelikynnet.jpg

Pehmeät ja kauniit kädet ja jalat joko pitkän kaavan hemmottelulla ja pynttäämisellä tai kätevän mittaisella perussetillä. Valitse joko jalkahoito ja manikyyri hintaan 20€ tai jalkahoito, manikyyri ja sormien- tai varpaankynsien geelilakkaus hintaan 29€ (norm. 120€).
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/e/helsingin_hierojakoulu_premium_kokovartalohieronta.jpg

Äitienpäivä lähestyy - anna äidillesi rentouttava lepohetki ylellisen hieronnan parissa. Kokovartalohieronta poistaa stressiä ja avaa jumeja tehokkaasti. Se on siis juuri sitä, mitä arkisen aherruksen keskelle välillä kaipaa!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_72145912_2.jpg

Haaveiletko luonnollisen täyteläisistä huulista ja naisellisemmasta lookista? Tällä diilillä saat huulillesi kaivattua pehmeyttä! Revitajal on korkealaatuinen hyaluronihappopohjainen täyteaine, joka on täysin turvallinen ja sen vaikutus katoaa 6-8kk kuluttua.
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/universal3_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/universal2_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/universal1_1.jpg

Pakkaa kimpsut ja kampsut ja lähde koko perheen unelmien reissulle! Koe viimein maankuulu Universal Studios ja Island of Adventures ja tee kaverit kateelliseksi. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta.
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/y/hyaluron_hoito_janna_2.jpg

Haaveiletko täyteläisemmistä, pehmeistä huulista? Kokeile turvallista hyaluroni-injektiota nyt edulliseen diilihintaan!
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/s/estemed_kasvojenkohotus_1.jpg

Tekevätkö iän mukanaan tuomat rypyt ja uurteet sinusta väsyneen näköisen? Onko ihosi jatkuvasti kuiva ja hauraan tuntuinen? Biorevitalisaation avulla kasvojen ihon näkyviä vauroita voidaan korjata ja ennaltaehkäistä ja sinä voit iloita kauniin sileästä ihosta!
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_intensiivistartti_2_1_1_1_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_intensiivistarttikurssi_1_1_1_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_tankotanssi_pole_dancing_2_1_1_1.jpg

Kiinteytä kehoasi ja paranna lihaskuntoasi suositulla tankotanssilla. Nyt pääset kokeilemaan hauskaa tapaa kohottaa kuntoa ja lisätä lihasvoimaa. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tankotanssista.
http://facediili.fi/media/catalog/product/b/e/beaume_kasvohoito.jpg

Kauneushoitolavisiitit ovat ihanaa arjen luksusta! Tällä diilillä saat virkistävän kasvohoidon ja olet valmis kevään rientoihin.
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/u/kuumakivihieronta_tampere_2.jpg

Tunne kuumien kivien voimakkaasti rentouttava vaikutus ja antaudu klassisen hieronnan vietäväksi. Tällä diilillä saat todellisen hemmotteluelämyksen itselle, ystävälle tai vaikka molemmille!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/h/thai_orchid2_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/h/thai_orchid1_1.jpg

Thaimaalainen keittiö on täynnä herkullisia makuja ja huumaavia tuoksuja. Ota siis ystäväsi mukaan ja lähde herkuttelemaan: viiden ruokalajin menulla pääsette nauttimaan monipuolisesti!
http://facediili.fi/media/catalog/product/b/e/beauty_speck_spa-paketti_1_1.jpg

Neulaton mesoterapia tarjoaa välittömän avun vuosien ja arjen väsyttämälle iholle! Mesoterapiahoito virkistää ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_84377749_1_2.jpg

Hoida hiuksesi uuteen kuosiin ja kauniin kiiltäviksi tällä diilillä! Nyt pääset yhdellä käynnillä eroon niin kuivista latvoista kuin hiusten karheudesta ja samalla halutessasi uudistat hiustyylisi vastaamaan tätä päivää.