Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/f/y/fysiopoint_tiina_vorotinski_hieronta_1.jpg

Hieronta - ikivanha mutta edelleen toimiva hoitomuoto kipeille ja jumiutuneille lihaksille, selkäsärkyihin ja stressaantuneelle mielelle. Tunnin kestoisessa hieronnassa ongelmakohtiisi ehditään pureutua kunnolla ja availla ikäviä lukkoja.
http://facediili.fi/media/catalog/product/f/o/food_court_menu_kahdelle.jpg

Food Court -makuja maailmalta! Koe Aasian eksoottisuus, Idän tulisuus ja Etelä-Euroopan merellisyys.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/u/autopesu_ejona_1_1_1_1.jpg

Tällä diilillä autostasi taiotaan jälleen kiiltävä ja edustava, sisältä ja ulkoa. Diiliin sisältyy autopesu ja ovenvälien pesu (norm. 25€), maalipinnan puhdistusvahaus (norm. 79€) ja HD Wax -kovavahaus (norm. 120€).
http://facediili.fi/media/catalog/product/m/e/meikkauskoulutus_clamos_studio_1_1_2.jpg

Tällä diilillä opit niksit parhaiden piirteidesi esiintuomiseen sekä saat hyviä vinkkejä lähestyvään pikkujoulukauteen. Vietä hauska päivä Clamoksen meikkauskurssilla vaikka hyvän ystäväsi kanssa!
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/v/everyday_beauty_rentouttava_kasvohoito_1.jpg

Talven lähestyessä ja valon vähetessä rentouttava kasvohoito on juuri se, mitä tarvitset energisoidaksesi niin ihosi kuin mielesi. Hoito sisältää 20 minuutin mittaisen tehokkaasti rentouttavan kasvohieronnan, joka levittää nautinnollisen raukeuden tunteen paljon kasvoja laajemmalle.
http://facediili.fi/media/catalog/product/i/n/infrapuna_lampohoito_reina_lehtola_luontaishoitola_1_1_3.jpg

Kehon puhdistaminen kuona-aineista on suositeltavaa erilaisten tautien ja terveyshäiriöiden ehkäisemiseksi. Säännöllinen syvälämmön saaminen infrapunahoidolla on tehokasta ja helppoa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/v/everydaybeauty_galvaaninen_jalkahoito_1_1_1.jpg

Kuori jalat kauniiksi! Tämä tunnin kestoinen jalkahoito on hemmottelua pitkän kaavan mukaan, sillä jalkahierontoineen ja aromaattisine kylpyineen se hellii niin jalkojasi kuin mieltäsikin. Nappaa diili ja nauti!
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/e/helsinki_verkkotalo_tarkastus_1.jpg

Jumiiko kone kuin viimeistä päivää? Kaatuileeko järjestelmä itsestään? Tällä diilillä tarkastat mikä mättää, olipa kyseessä pelikonsoli, PC tai Mac! Saat diilin joko yhdelle tai kahdelle laitteelle.
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/l/elegia_day_spa_dermalogica-kasvohoito_hieronnalla.jpg

Suosittu Dermalogica-kasvohoito alkaa ihoanalyysillä, jotta hoitotuotteet olisivat sopivimmat kasvojesi erikoistarpeet huomioiden. Harmoninen ja rauhallinen tunnelma, lempeä sisustus ja hoitolan luokseen kutsuva, lämmin ilmapiiri - tervetuloa rauhoittumaan arjen keskellä laadukkaaseen Elegia Day Spahan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/u/auton_vuosihuolto_autosky_2.jpg

Varmista, ettei autosi petä talvipakkasillakaan!! Auton vuosihuollolla varmistat autosi kunnon ja voit kurvailla kilometrejä huoletta. Huippudiiliin kuuluu myös öljynvaihto.
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/i/riitan_salonki_hiusten_varjays_1.jpg

Kaipaako tyylisi pientä piritystä vai suurempaakin muutosta? Ammattitaitoinen kampaaja loihtii juuri sinulle sopivan hiustyylin, joten sinun ei välttämättä kampaamoon tullessasi tarvitse tietää, mitä haluat. Diilillä on varsin pitkä voimassaoloaika, joten vaikka olisit juuri käynytkin kampaajalla, ei hätää! Osta diili valmiiksi takataskuun!