Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/j/_/j_lkipoltto_1.jpg

Pitäisi ja pitäisi! Pullohartiat ryhtiin! Kadonnut tiimalasi takaisin! Hartia– ja selkäsäryt unohdukseen! Ryhdikkäämpää jaksamista työpäivään ja avoimempaa kanssakäymistä työkavereiden kesken tai treenaus aivan uudelle tasolle. Tässä on se odotettu alku!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/tommi_raitio_hieronta_helsinki_1.jpg

Jos olosi tuntuu nuutuneelta, lihaksesi ovat jumissa tai muuten vain olisi tarve rentoutua, tässä on diili sinulle! Rentoutuneena uuteen vuoteen!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_koeaja_superauto_porsche911_1_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_koeaja_superauto_1_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_koeaja_superauto_chevrolet_corvette_1_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_koeajo_superauto_bmwm4.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_superauto_koeajo_monster_truk2.jpg

Tämä diili on jokaisen autofriikin unelma: tarjolla on upea valikoima huippuautoja mukaan lukien Chevrolet Corvette, Ferrari F430 tai Lamborghini Gallardo. Lisänä diiliin kuulu yksi tai kaksi yötä Joko Prahassa tai Plzenissa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/n/a/natural_spa_wellness_jalkahoito_1_2.jpg

Kokonaisvaltaista hemmottelua jaloille joulun kiireisiin. Ihana kylpy ja rentouttava hieronta hemmottelevat jalkojasi samalla kun mielesi saa levätä lähes 90 minuutin kestoisen hoidon aikana.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/f/sfinksi_studio_sarjakortti_jooga_pilates.jpg

"Mikä kulkee aamulla neljällä jalalla, päi­vällä kahdella ja illalla kolmella? Ihminen tarvitsee liiket­tä kaikissa elämän­vaiheissaan, pysyäkseen terveenä." Studio Sfinksissä pääset liikuttamaan itseäsi ja harjoittamaan kehoasi virkistävällä tavalla.
http://facediili.fi/media/catalog/product/l/p/lpg_hoito_1_1_1.jpg

Onko sinulla epämääräisiä kipuja tai kiusallista appelsiini-ihoa? Diilillä saat kolme vapaavalintaista LPG-hoitoa, jolla voidaan parantaa erilaisia vaivoja lihassäryistä selluliittiin.
http://facediili.fi/media/catalog/product/f/-/f-tennis_vakiovuoro_syyslukukausi_1_1.jpg

Liikkumaan koko perheen voimin, uskomattoman edullisesti! Kehittykää tenniksessä yksilöinä ja yhdessä, ja viettäkää yhteistä laatuaikaa terveellisellä ja hauskalla tavalla.
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_koeaja_superauto_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_koeaja_superauto_porsche911_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/o/top10_koeaja_superauto_chevrolet_corvette_1.jpg

Tämä diili on jokaisen autofriikin unelma: tarjolla on huikea mahdollisuus testata unelmien auto Suomen kaduilla. Osta lahjakortti itsellesi tai joululahjaksi!
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/a/kauneushoitola_sunrise_ultraaani_1_1_1.jpg

Anna ihosi hengittää! Ultraäänipuhdistus on tehokas mutta ihollesi hellä menetelmä, joka syväpuhdistaa ja kirkastaa ihon välittömästi - täysin kivuttomasti ja ihokudosta vaurioittamatta.
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/s/tsemppari_personal_trainer_koulutus_1_1_1_1_1_1.jpg

Lahjaidea fitnesshirmulle, jolla on jo kaikkea! Lahjoita itsellesi tai ystävällesi mahdollisuus hypätä mukaan personal trainer -koulutukseen lisäämään hyvinvointia maailmaan! Tyytyväisyystakuulla varustettu Tsemppari-koulutus tarjoaa muun muassa trainingin ja coachingin sekä ravintotietouden parhaat palat vankalla kokemuksella.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/u/sulatautoon.fi_pyyhkijansulat_2.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/s/u/sulatautoon.fi_kstar_fb730.jpg

Hyvin tehtävänsä hoitavat pyyhkijänsulat lisäävät ajomukavuutta ja -turvallisuutta antamalla tarkemman näkymän ja lisää reagointiaikaa sateisella säällä. Nyt saat kaksi paria pyyhkijänsulkia edulliseen diilihintaan!
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/s/estemed_kemiallinen_kuorinta_neulaton_mesoterapia_helsinki_2.jpg

Iho hehkumaan juhlakautta varten! Kemiallisen kuorinnan ja neulattoman mesoterapian avulla saat ihosi puhtaamman ja elinvoimaisemman sekä kiinteämmän näköiseksi. Kauniista ihosta on vain lyhyt matka valmiiseen juhlatyyliin!