Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/s/t/studio_siltasaari_vacustyler1.jpg

Tukkoinen keho. Lihakset jumissa. Tarjolla tehokasta lääkkeetöntä lievitystä niin äkillisiin kuin pitkittyneisiinkin kipu- ja rasitustiloihin.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/t/studio_kuunvalo_kasvohoito_kasihoito_jalkahoito.jpg

Ongelmana kuiva, epäpuhdas tai herkkä iho? Kaunistuta kasvosi juuri sinulle räätälöidyllä mekaanisella hoidolla! Studio Kuunvalon käyttämä Biodroga-tuotesarjasta löytyy tuotteet joka tarpeeseen, myös herkkäihoisille sekä allergisille. Halutessasi voit kaunistaa kasvojesi lisäksi myös jalkasi ja kätesi edustuskuntoon!
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/a/ravintola_meritahti_annokset_kahdelle-neljalle.jpg

Kaupungin ainoa unkarilaista ruokaa tarjoava ravintola kutsuu! Viritä vesi kielelle ja lähde herkuttelemaan hyvässä seurassa!
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/i/riitan_salonki_hiusten_varjays_1.jpg

Kaipaako tyylisi pientä piritystä vai suurempaakin muutosta? Ammattitaitoinen kampaaja loihtii juuri sinulle sopivan hiustyylin, joten sinun ei välttämättä kampaamoon tullessasi tarvitse tietää, mitä haluat. Diilillä on varsin pitkä voimassaoloaika, joten vaikka olisit juuri käynytkin kampaajalla, ei hätää! Osta diili valmiiksi takataskuun!
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/a/kauneushoitola_kosmo_rispiepidennys_huolto.jpg

Pohjoismaiset geenit harvoin kulkevat rinta rinnan tuuheiden ja kaarevien ripsien kanssa. Tällä diilillä avitat luontoäitiä ja hankit itsellesi upeat ripset. Näyttävämmät vai luonnollisemmat? Sinä päätät ja Kauneushoitola Kosmo toteuttaa!
http://facediili.fi/media/catalog/product/n/a/natalija_forsberg_trading_kasvohoito_2.jpg

Kuulas iho - kaunis iho! Hemmottele itseäsi kasvohoidolla, joka sisältää myös dekoltee- ja hartia-alueen hieronnan. Kaunistusta ja rentoutusta samalla visiitillä!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/a/tapiola_yoga_wellness_studio_alkeiskurssi_2.jpg

Jooga, tuo vuosituhansia vanha harjoittelumenetelmä, sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Nyt kaikki vasta-alkajat tai uudelleen lajin pariin halajavat opettelemaan perusliikkeitä ja kehittämään kehonhallintaa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/b/_/b_clean_autonpesu_1.jpg

Muistuttaako autosi enemmän hyttysten hautausmaata kuin uljasta ajopeliä? Tällä diilillä saat huolellisen käsinpesun ja kuumavahauksen lisäksi myös turhat pölyt karkoittavan imuroinnin ja kesän aikana moottoriin kertyneet liat poistavan moottoripesun sekä hyttysten poiston.
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/o/homeopatia_riitta_v_re_2.jpg

Hyödynnä oman kehon parantavaa voimaa! Homeopaatin vastaanotolla kartoitetaan henkilökohtainen hoidon tarve ja neuvotaan asianmukaisten tuotteiden käytössä. Selvitä perinnöllisiä taipumuksiasi ja nykyistä terveydentilaasi täydentävän hoitomuodon avulla!
http://facediili.fi/media/catalog/product/w/a/way_of_life_sateilynestopussi.jpg

Matkapuhelinten aiheuttamiin terveysriskeihin ja niiden kartoittamiseen ollaan voimakkaasti heräämässä maailmalla. Yhä useampi tutkimus osittaa, että kännyköiden tuottamalla elektromagneettisella säteilyllä saattaa olla yhteyttä moniin sairauksiin. Useat maat mm. Ruotsi, Ranska, Englanti ovat jo alkaneet suosittelemaan varovaisuutta lasten kännyköiden käytössä.