Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/t/a/tapiola_yoga_wellness_studio_vauvahieronta_2.jpg

Opi vauvahieronnan salat ja vietä vanhemman ja vauvan yhteisiä leikkihetkiä kehittävällä tavalla. Vauvahieronnan avulla vauva oppii hahmottamaan jäseniään läheisyydestä nauttien. Kurssi sopii myös isille! Vaihtoehtoisesti voit valita synnytystanssikurssin vauvahieronnan sijaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/uniquekampaamot_spa-paketti.jpg

Pysähdy hetkeksi nauttimaan kaunistautumisesta ja hoidata sääoloille ja muille rasitteille altistuvat kädet, jalat ja kasvot valmiiksi syyskelejä varten.
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/uniquekampaamot_jalkahoito_lakkauksella.jpg

Selvisivätkö jalkasi kesän haasteista leikiten vai kaipaavatko ne hieman apua syksyyn siirryttäessä? Nyt saat kosteutettua ja kaunistettua jalkasi edulliseen diilihintaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/w/o/wordoor_kiinan_opetusta.jpg

Kiinan kielen hallinta ei mene hukkaan, onhan maa kuitenkin huimaa vauhtia nouseva talousmahti. Olet sitten kiinnostunut kielestä bisness- tai vapaa-ajan syistä, tämä diili sopii sinulle!
http://facediili.fi/media/catalog/product/i/n/inky_queen_tattoo_tytt__1_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1.jpg

Haaveiletko ensimmäisestä tatuoinnistasi? Entäpä onko sellainen jo tullut hankittua, mutta lopputulos on hirvittänyt jo pidemmän aikaa? Tällä diilillä saat lahjakortin joko uuteen tatuointiin tai vanhan tatuoinnin korjaukseen Inky Queen Tattoolta!
http://facediili.fi/media/catalog/product/c/t/ctn_medispa_cryolipo-hoito.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/c/t/ctn_medispa_aula.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/c/t/ctn_medispa_hoitohuone.jpg

Ylimääräiset rasvakerrokset voivat olla hyvinkin sitkeässä, eikä pelkkä ruokavalio ja liikunta aina riitä. Itsepäiset jenkkakahvat tai lerpattavat allit - oli murheenkryynisi missä vain, Cryolipo™-hoito suunnataan juuri ongelma-alueille ja hoito tehoaa rasvasoluihin pysyvästi.
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/i/viking_line_tallinna_1_1_1_1.jpg

Päivä Tallinnassa ja yö laivassa, shoppailua lukuisissa liikkeissä ja veden kielelle nostattavia aterioita viihtyisissä ravintoloissa ja kuppiloissa. Tässä hyvä loppu lomalle!