Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/h/i/himshikhar_ateria.jpg

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa sen todistavat: nepalilainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä Etelä-Aasian mausteita, joka viehättää vaativampiakin ruoan harrastajia. Kokeilkaa porukalla!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/a/tatuointilahjakortti_dead_rose_garden_tattoo_1_2.jpg

Leimahaaveet todeksi ja mustetta ihoon! Tatuointi voi olla näyttävä koru tai keino taltioida jotain ainutlaatuista ihollesi. Hait sitten esteettistä koristusta tai jotain syvällisempää, sitä saat tällä diilillä.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/r/arrayanes_1.jpg

Jos sateinen kesäloma Suomessa pelottaa, varmista itsellesi aurinkoinen lomaviikko Espanjan aurinkorannikolla ja vieläpä huippuhintaan! Almunecarista löytyy niin upeat hiekkarannat, ystävälliset ihmiset kuin myös loputtomasti nähtävää ja koettavaa - tämä lomaklassikko ei jätä ketään kylmäksi.
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/a/vanessa_spa-paketti_2_1.jpg

Järjestä aikaa arjen kiireen keskellä ja antaudu ihanan spa-hoidon syleilyyn. Nyt voit kirjaimellisesti nostaa jalat yös oikein luvan kanssa ja keskittyä nauttimaan!
http://facediili.fi/media/catalog/product/b/r/brasilialainen_vahaus_salon_elery_2.jpg

Kokeile nyt trendikästä brassia, jonka lopputulos yllättää rakkaasikin! Diilillä pääset saat brasilialaisen vahauksen ja heität hyvästi talviturkille ja kutisevalle sängelle.
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/i/kivenlahti_squash_pelivuoro.jpg

Vauhdikas squash vie mukanaan! Kivenlahti Squash tarjoaa laadukkaat puitteet kaikille squash- ja racketball-pelaajille aina sunnuntailäiskijöistä vaativimpiinkin pelaajiin.
http://facediili.fi/media/catalog/product/m/o/moottoripyoran_vuokraus_cityrent_1_1.jpg

Moottoripyörä on moottoripyörä, skootteri on lälläripyörä. Namusia naisia katsastan, moottoripyörällä ratsastan! Vietä unohtumaton päivä vauhdikkaasta ajosta nauttien.
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/i/tip_top_palvelut_kotisiivous.jpg

Juhlat tulossa ja kodin tai ikkunoiden siisteydessä löytyy toivomisen varaa? Tällä diilillä hoidat siivoushommat helposti ja edullisesti vain muutamalla klikkauksella!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/y/tyojalkinevalm.jpg

Turvallisuus on monesti kiinni pienistä asioista. Diilin hankkimalla teet fiksun ratkaisun ja sijoitat jalkojesi turvallisuuteen!
http://facediili.fi/media/catalog/product/j/e/jenavi_korvakorut_swarovski_pinkki_1.jpg

Sädehdi kevään juhlissa! Ihastuttavat korvakorut upeilla pinkeillä Swarovski-kristalleilla täydentävät juhla-asusi näyttävästi. Korut ovat myös mitä mainioin lahjaidea kevään sankareille.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_72145912_2.jpg

Haaveiletko luonnollisen täyteläisistä huulista ja naisellisemmasta lookista? Tällä diilillä saat huulillesi kaivattua pehmeyttä! Revitajal on korkealaatuinen hyaluronihappopohjainen täyteaine, joka on täysin turvallinen ja sen vaikutus katoaa 6-8kk kuluttua.
http://facediili.fi/media/catalog/product/j/u/juntara_menu_1_1_1_1.jpg

Vatsan täytettä nepalilaisittain kahdelle! Herkullinen menu ravintola Jun Tarassa tarjoaa mukavasti valinnanvaraa ja tyydyttää varmasti nälkäisimmänkin aterioitsijan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/e/helsingin_hierojakoulu_premium_kokovartalohieronta.jpg

Äitienpäivä lähestyy - anna äidillesi rentouttava lepohetki ylellisen hieronnan parissa. Kokovartalohieronta poistaa stressiä ja avaa jumeja tehokkaasti. Se on siis juuri sitä, mitä arkisen aherruksen keskelle välillä kaipaa!
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/a/valentine_jalkahoito_geelikynnet.jpg

Pehmeät ja kauniit kädet ja jalat joko pitkän kaavan hemmottelulla ja pynttäämisellä tai kätevän mittaisella perussetillä. Valitse joko jalkahoito ja manikyyri hintaan 20€ tai jalkahoito, manikyyri ja sormien- tai varpaankynsien geelilakkaus hintaan 29€ (norm. 120€).
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/universal3_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/universal2_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/universal1_1.jpg

Pakkaa kimpsut ja kampsut ja lähde koko perheen unelmien reissulle! Koe viimein maankuulu Universal Studios ja Island of Adventures ja tee kaverit kateelliseksi. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta.
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/s/estemed_kasvojenkohotus_1.jpg

Tekevätkö iän mukanaan tuomat rypyt ja uurteet sinusta väsyneen näköisen? Onko ihosi jatkuvasti kuiva ja hauraan tuntuinen? Biorevitalisaation avulla kasvojen ihon näkyviä vauroita voidaan korjata ja ennaltaehkäistä ja sinä voit iloita kauniin sileästä ihosta!
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/u/kuumakivihieronta_tampere_2.jpg

Tunne kuumien kivien voimakkaasti rentouttava vaikutus ja antaudu klassisen hieronnan vietäväksi. Tällä diilillä saat todellisen hemmotteluelämyksen itselle, ystävälle tai vaikka molemmille!
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/h/thai_orchid2_1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/t/h/thai_orchid1_1.jpg

Thaimaalainen keittiö on täynnä herkullisia makuja ja huumaavia tuoksuja. Ota siis ystäväsi mukaan ja lähde herkuttelemaan: viiden ruokalajin menulla pääsette nauttimaan monipuolisesti!