Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_aikuisbaletti_intensiivikurssi.jpg

Piruetit, pliét ja muut balettiliikeet haltuun! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta! Tällä diilillä pääset balettiurallasi hienosti vauhtiin, sillä diili sisältää viisi 75 minuutin kestoista balettituntia.
http://facediili.fi/media/catalog/product/m/e/meikkauskoulutus_clamos_studio_1_1_2_1.jpg

Vietä hauska päivä Clamoksen meikkauskurssilla, ja tule saamaan hyviä vinkkejä lähestyvään pikkujoulukauteen.
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/u/uudenmaan_herkku_leipomotuotepaketti_1_1.jpg

Suussasulavia vehnäsiä ja ihania leivonnaisia isänpäiväksi! Lisäaineettomia herkkuja suomalaisista raaka-aineista maistuvaan diilihintaan! Tilaa vaikka heti ja nauti silloin kun sinulle sopii.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/l/albin_hampaidenvalkaisu_laservalkaisu.jpg

Hampaiden väri muuttuu iän myötä ja myös elämäntavat näkyvät hymyssä: hampaiden pahimmat värjääjät ovat tee, kahvi, punaviini ja tupakka. Valkaise hymysi säihkyväksi edulliseen diilihintaan!
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_intensiivistartti_2_1_1_1_1_2.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_intensiivistarttikurssi_1_1_1_1_2.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/r/o/rock_the_pole_tankotanssi_pole_dancing_2_1_1_1_2.jpg

Kiinteytä kehoasi ja paranna lihaskuntoasi suositulla tankotanssilla. Nyt pääset kokeilemaan hauskaa tapaa kohottaa kuntoa ja lisätä lihasvoimaa. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tankotanssista.
http://facediili.fi/media/catalog/product/o/m/ompelimo_farsamor_lahjakortti_loka2014.jpg

Lyhennystä tai kavennusta lahkeeseen tai uusi vetoketju talvitakkiin! Tuo vaatteesi tai kodintekstiilisi ammattilaisen käsittelyyn, ja saat niistä juuri sopivat!