Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/r/a/ravintola_meritahti_annokset_kahdelle-neljalle_1.jpg

Kaupungin ainoa unkarilaista ruokaa tarjoava ravintola kutsuu! Viritä vesi kielelle ja lähde herkuttelemaan hyvässä seurassa!
http://facediili.fi/media/catalog/product/c/l/clamos_studio.jpg

Hääkuva, rippikuva tai kuva perheestä... Tule ikuistamaan tärkeä hetki elämässäsi tai ottamaan asiallinen muotokuva esimerkiksi työelämää varten. Ammattilaisen ottama kuva on ihana muisto, joka kestää!
http://facediili.fi/media/catalog/product/f/o/food_court_menu_kahdelle.jpg

Food Court -makuja maailmalta! Koe Aasian eksoottisuus, Idän tulisuus ja Etelä-Euroopan merellisyys.
http://facediili.fi/media/catalog/product/f/y/fysiopoint_tiina_vorotinski_hieronta_1.jpg

Hieronta - ikivanha mutta edelleen toimiva hoitomuoto kipeille ja jumiutuneille lihaksille, selkäsärkyihin ja stressaantuneelle mielelle. Tunnin kestoisessa hieronnassa ongelmakohtiisi ehditään pureutua kunnolla ja availla ikäviä lukkoja.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/u/autopesu_ejona_1_1_1_1.jpg

Tällä diilillä autostasi taiotaan jälleen kiiltävä ja edustava, sisältä ja ulkoa. Diiliin sisältyy autopesu ja ovenvälien pesu (norm. 25€), maalipinnan puhdistusvahaus (norm. 79€) ja HD Wax -kovavahaus (norm. 120€).
http://facediili.fi/media/catalog/product/e/v/everyday_beauty_rentouttava_kasvohoito_1.jpg

Talven lähestyessä ja valon vähetessä rentouttava kasvohoito on juuri se, mitä tarvitset energisoidaksesi niin ihosi kuin mielesi. Hoito sisältää 20 minuutin mittaisen tehokkaasti rentouttavan kasvohieronnan, joka levittää nautinnollisen raukeuden tunteen paljon kasvoja laajemmalle.
http://facediili.fi/media/catalog/product/m/e/meikkauskoulutus_clamos_studio_1_1_2.jpg

Tällä diilillä opit niksit parhaiden piirteidesi esiintuomiseen sekä saat hyviä vinkkejä lähestyvään pikkujoulukauteen. Vietä hauska päivä Clamoksen meikkauskurssilla vaikka hyvän ystäväsi kanssa!
http://facediili.fi/media/catalog/product/i/n/infrapuna_lampohoito_reina_lehtola_luontaishoitola_1_1_3.jpg

Kehon puhdistaminen kuona-aineista on suositeltavaa erilaisten tautien ja terveyshäiriöiden ehkäisemiseksi. Säännöllinen syvälämmön saaminen infrapunahoidolla on tehokasta ja helppoa.