Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_10157365_1_2_1_1.jpg

Tervetuloa viettämään upea ja erilainen päivä purjehtien - purjehdi itse tai nauti matkasta kabiinissa päivää viettäen. Kokoa mieleisesi porukka ja lähtekään tutustumaan purjehduksen saloihin!
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/i/highwayoflife_laihdutuslaastarit2.jpg

Kiinalainen lääketiede ei suotta ole vuosituhansia vanha: entisaikain opit toimivat nykyäänkin. Perinteisiä kiinalaisen lääketieteen yrttejä sisältävät laihdutuslaastarit vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja saavat siten aikaan positiivisia vaikutuksia kehossa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/o/homeopatia_riitta_v_re_2.jpg

Hyödynnä oman kehon parantavaa voimaa! Homeopaatin vastaanotolla kartoitetaan henkilökohtainen hoidon tarve ja neuvotaan asianmukaisten tuotteiden käytössä. Selvitä perinnöllisiä taipumuksiasi ja nykyistä terveydentilaasi täydentävän hoitomuodon avulla!
http://facediili.fi/media/catalog/product/w/a/way_of_life_sateilynestopussi.jpg

Matkapuhelimien aiheuttamien terveysriskeihin ja niiden kartoittamiseen ollaan voimakkaasti heräämässä maailmalla. Yhä useampi tutkimus osittaa, että niiden tuottamalla elektromagneettisella säteilyllä saattaa olla yhteyttä moniin sairauksiin. Useat maat mm. Ruotsi, Ranska, Englanti ovat jo alkaneet suosittelemaan varovaisuutta lasten kännyköiden käytössä.
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/uniquekampaamot_spa-paketti.jpg

Pysähdy hetkeksi nauttimaan kaunistautumisesta ja hoidata sääoloille ja muille rasitteille altistuvat kädet, jalat ja kasvot valmiiksi syyskelejä varten.
http://facediili.fi/media/catalog/product/u/n/uniquekampaamot_jalkahoito_lakkauksella.jpg

Selvisivätkö jalkasi kesän haasteista leikiten vai kaipaavatko ne hieman apua syksyyn siirryttäessä? Nyt saat kosteutettua ja kaunistettua jalkasi edulliseen diilihintaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/w/o/wordoor_kiinan_opetusta.jpg

Kiinan kielen hallinta ei mene hukkaan, onhan maa kuitenkin huimaa vauhtia nouseva talousmahti. Olet sitten kiinnostunut kielestä bisness- tai vapaa-ajan syistä, tämä diili sopii sinulle!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/t/studio_sfinksi_itamainen_tanssi.jpg

"Mikä kulkee aamulla neljällä jalalla, päi­vällä kahdella ja illalla kolmella? Ihminen tarvitsee liiket­tä kaikissa elämän­vaiheissaan, pysyäkseen terveenä." Studio Sfinksissä pääset liikuttamaan itseäsi itämaiseen tyyliin, pidät sitten joogasta, pilateksesta, itämaisesta tanssista tai vaikkapa Bollywood-tanssista. Tunteja löytyy eritasoisille, joten tämä diili sopii kaikille!