Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/t/a/tapiola_yoga_wellness_studio_alkeiskurssi_2.jpg

Jooga, tuo vuosituhansia vanha harjoittelumenetelmä, sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Nyt kaikki vasta-alkajat tai uudelleen lajin pariin halajavat opettelemaan perusliikkeitä ja kehittämään kehonhallintaa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/b/_/b_clean_autonpesu_1.jpg

Muistuttaako autosi enemmän hyttysten hautausmaata kuin uljasta ajopeliä? Tällä diilillä saat huolellisen käsinpesun ja kuumavahauksen lisäksi myös turhat pölyt karkoittavan imuroinnin ja kesän aikana moottoriin kertyneet liat poistavan moottoripesun sekä hyttysten poiston.
http://facediili.fi/media/catalog/product/v/a/valentine_nails_manikyyri_kynsien_vahvistus.jpg

Vahvat, lohkeilemattomat kynnet ja pehmeä iho ovat käsien kauneuden perusta. Erihyvien kulkuyhteyksien varrelle Porvoonkadulle muuttanut Valentine Nails kaunistaa kätesi syksyyn!
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/o/homeopatia_riitta_v_re_2.jpg

Hyödynnä oman kehon parantavaa voimaa! Homeopaatin vastaanotolla kartoitetaan henkilökohtainen hoidon tarve ja neuvotaan asianmukaisten tuotteiden käytössä. Selvitä perinnöllisiä taipumuksiasi ja nykyistä terveydentilaasi täydentävän hoitomuodon avulla!
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/i/highwayoflife_laihdutuslaastarit2.jpg

Kiinalainen lääketiede ei suotta ole vuosituhansia vanha: entisaikain opit toimivat nykyäänkin. Perinteisiä kiinalaisen lääketieteen yrttejä sisältävät laihdutuslaastarit vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja saavat siten aikaan positiivisia vaikutuksia kehossa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/w/a/way_of_life_sateilynestopussi.jpg

Matkapuhelinten aiheuttamiin terveysriskeihin ja niiden kartoittamiseen ollaan voimakkaasti heräämässä maailmalla. Yhä useampi tutkimus osittaa, että kännyköiden tuottamalla elektromagneettisella säteilyllä saattaa olla yhteyttä moniin sairauksiin. Useat maat mm. Ruotsi, Ranska, Englanti ovat jo alkaneet suosittelemaan varovaisuutta lasten kännyköiden käytössä.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shutterstock_10157365_1_2_1_1.jpg

Tervetuloa viettämään upea ja erilainen päivä purjehtien - purjehdi itse tai nauti matkasta kabiinissa päivää viettäen. Kokoa mieleisesi porukka ja lähtekään tutustumaan purjehduksen saloihin!