Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/e/l/eldec_kynttelikko.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/e/l/eldec_kynttelikko_lasikuvut.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/e/l/eldec_kynttelikk__lampokynttila_varit_1.jpg

Pimeitä syysiltoja on mukavaa valaista kotoisalla kynttilänvalolla. Kaunis kattokynttelikkö sopii sisustuksen kruunuksi sellaisenaan tai valaistuna, vuoden ympäri siis. Kynttelikön tyyliä on helppo vaihtaa erilaisin kynttilöin, joten se sopii monenlaiseen tilaan ja tilanteeseen. Viimeistele tilasi tyylillä edullisesti.
http://facediili.fi/media/catalog/product/m/o/modern_junit_hiukset_varjays_hiushoito.jpg

Kuivat, elottomat hiukset ja haalistunut hiusväri? Nyt saat hiukset kerralla kuntoon, sillä tämä diili sisältää hiuksia hellivän hiushoidon ja lisäksi hiuksistasi leikataan huonot latvat pois ja hiuksesi värjätään säihkyviksi ja eloisiksi.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/h/shaman_inge_aromahieronta.jpg

Tule kokeilemaan ihanaa aromahierontaa, joka tehdään lumoavan tuoksuisia eteerisiä öljyjä käyttäen. Koko vartaloa hemmotteleva aromahieronta avaa jumit ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin!
http://facediili.fi/media/catalog/product/i/t/itiksen_jalkahoito_lakkaus_2.jpg

Kuivat ja arkiseen aherrukseen väsyneet jalat? Halkeileva lakkaus ja surullisen hoitamattomat varpaat? Tällä diilillä saat itsellesi ihanan hemmottelutuokion ja samalla jalkasi kauniiksi. Kyllä kelpaa hoidetuilla jaloilla tepastella!
http://facediili.fi/media/catalog/product/h/e/hetkia_mindfulness-kurssi.jpg

Nykymaailman hektisyydessä olo voi toisinaan tuntua kaaottiselta. Tule pysähtymään, tutustumaan ja ihastumaan sinulle ehkä täysin uuteen stressinhallintatapaan.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/a/salon_elery_shamaanihieronta_1_1_2.jpg

Kolottaako kuin viimeistä päivää tai onko kroppasi muuten vain jumissa? Kokeile historian mittapuulla vanhaa mutta sinulle ehkä täysin uutta shamaanihierontaa, joka tekee hyvää luille ja lihaksille.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/b/aboslute_world_group_sea_pearl_beach_resort_phuket.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/a/b/absolute_world_group_sea-pearl-phuket.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/a/b/absolute_world_group_sea-pearl_phuket.jpg

Kuulit ihan oikein, hinta on suorastaan naurettava mutta todellinen! Lue kuitenkin erityisehdot hyvin ennen varaamista. Tässä paketissa on esimerkiksi ehtona että matkustajat osallistuvat Absolute World Groupin esittelytilaisuuteen. Tilaisuudessa kerrotaan lomakohteen mahdollisuuksista ja markkinoidaan time-share lomapaketteja. Pistä asenne kohdalleen, käy kuuntelemassa ja nauti esittelystä, mutta muista että ostopakkoa ei todellakaan ole!
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/a/salon_elery_gatineau-kasvohoito.jpg

Terve ja hyvinvoiva iho ei vaadi tehohoitoja ja erityistä puunausta, mutta säännöllinen hoiva osaavissa käsissä on silti paikallaan ihon hyvinvoinnin varmistamiseksi.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/-/a-lehdet_kauneus_terveys1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/a/-/a-lehdet_kauneus_terveys.jpg

Kauneus & Terveys on hyödyllinen ja virkistävä hyvinvoinnin erikoislehti juuri sinulle, suomalainen nainen. Tästä hyvän olon hyötylehdestä saat rahanarvoisia vinkkejä ja kannustusta itsesi hoitamiseen. Lisäetuna saat ihastuttavan Lumene-tuotepaketin!