Tervetuloa uusituille nettisivuillemme! Nyt diilien löytäminen ja ostaminen on entistäkin helpompaa.

http://facediili.fi/media/catalog/product/m/e/merdea_ikkunanpesu_joulu.jpg

Joulua on mukavaa viettää siistissä kodissa, talvimaisemia ihaillen. Puhtaista ikkunoista kynttilänvalo loistaa ja heijastuu kauniisti ilman tunnelmaa latistavia tahroja. Koska ikkunoiden pesu on harvojen mielestä mukavaa puuhaa, voi siihen onneksi palkata ammattilaisen ja nyt vieläpä hyvin edullisesti!
http://facediili.fi/media/catalog/product/k/a/kauneuskeskus_uniikki_kestopigmentointi_1_1.jpg

Kestopigmentoinnilla saat huolitellun ilmeen ilman jokapäiväistä meikkaamista. Tällä diilillä voit valita pigmentoinnin yhdelle tai kahdelle alueelle.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/n/annabella_salon_mediderma_kemiallinen_kuorinta_helsinki.jpg

Rasvainen, tulehtunut iho, vanheneva iho sekä pigmenttihäiriöt - Räätälöidyt Mediderman kuorinnat kirkastavat ihoa ja hoitavat ihon ongelmia tehokkaasti.
http://facediili.fi/media/catalog/product/r/a/ravintola_basilika_helsinki_sushi_misokeitot.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/r/a/ravintola_basilika_logo.jpg

Herkuttele japanilaisittain! Ravintola Basilikan runsaat sushisetit ja maukas misokeitto vievät kielen mennessään.
http://facediili.fi/media/catalog/product/t/s/tsemppari_personal_trainer_koulutus_1_1_1_1_1.jpg

Hyppää mukaan personal trainer koulutukseen lisäämään hyvinvointia maailmaan! Tyytyväisyystakuulla varustettu Tsemppari-koulutus tarjoaa sinulle muun muassa trainingin ja coachingin sekä ravintotietouden parhaat palat vankalla kokemuksella.
http://facediili.fi/media/catalog/product/s/o/somnolis_suukisko2.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/s/o/somnolis_suukisko1.jpg http://facediili.fi/media/catalog/product/s/o/somnolis_suukisko3.jpg

Paranna sekä sinun että unikaverisi unenlaatua! Somnolis suukisko on hoitoväline tilapäiseen kuorsaukseen ja lievään tai satunnaiseen uniapneaan. Somnolis on Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen, huomaamaton ja tehokas oraalinen hoitoratkaisu, jonka suunnittelussa on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa.
http://facediili.fi/media/catalog/product/a/u/aurinkopolku_hemmottelupaketti.jpg

Rentouttava, kuumilla kivillä tehtävä jokikivi-hoito ja kokonaisvaltaisesti tasapainottava trager-hoito ovat erinomaisia stressin ja kiireen pysäyttäjiä sekä rentouttavia hoitomuotoja. Tällä diilillä saat valita kahdesta hoidosta itsellesi mieluisamman ja nauttia lisäksi hellivästä kasvohoidosta. Tämä diili on myös mainio lahjaidea!